keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Olli Vartiamäen maastoestevalmennus

Menin Ilarolla Olli Vartiamäen maastoestevalmennuksessa. Köpöteltiin Senjan ja muutaman muun kanssa maastoesteille ja Olli kyseli siellä mitä ollaan suunnilleen hypätty.
Siellä oli hyppäämässä myös Wipen entinen omistaja, jonka kanssa vähän juteltiin Wipestä.
Aloitettiin tikapuuesteellä molempiin suuntiin. Sen jälkeen otetiin myös rengaseste, jossa Ilaro laitto jarrut pohjaan, mutta kuuluisien ponipohkeiden avulla hyppäsi keiltämättä. Renkailta kaarrettiin takaisin tikapuille ja sieltä tukille. Tukki tuli tosi hyvin, hyvässä temmossa ja oikeaan paikkaan.
Mentiin sen jälkeen bankettia molempiin suuntiin. Tuon radan vieressä on siis motocross-rata ja Ilaro vähän kyttäili kun pojat kurvaili crossipyörillä ja mönkkäreillä. Juostiin ekan kerran banketista ohi, mutta seuraavalla kerralla mentiin hienosti yli. Mentiin samaa myös alaspäin, ensin vain matalmpi porras ja toisella kerralla molemmat. Siinä oma istunta vähän heijasi, mutta poni meni superhyvin.
Mentiin vielä pöytä, tukkipysty, penkki, hauta ja vesieste. Oli superkivaa ja Olli oli tosi hyvä valmentaja! Olli sanoi että pitää vain itse rentoutua eikä vain miettiä suoritusta ja jännittää. Kaikinpuolin supervalmennus vaikka se venyi miltein kaksituntiseksi :D
tässä vähän kuvia :)









tuli vähän lyhyt postaus ku kiire tallille :D 
~Anna~

2 kommenttia: