perjantai 24. toukokuuta 2013

Mustat uljaat

Eilen (torstaina) olin taas tekemässä tallia. Tulin tallille jälleen 9 aikaan, tosin olin n. viisi yli sillä joitakin taunoja liikenteessä ja tankkaamassa
Heppoja oli jo alettu heittää ulos, joten mulle jäi huimat kaks heppaa vietäväksi. Tämän jälkeen tartuin talikkoon ja siivosin karsinoita eikä niitäkään ollut paljoa siivottavaa.
 Kun tallihommat oli saatu tehtyä, siivottiin satulahuone Senjan kanssa, harjattiin Teukka, kun se ja Gia lähti Hiltsun kanssa savoon.
Sitten tulikin se tärkein eli ruokatauko jonka jälkeen vielä putsailtiin paikkoja ja katottiin varustukset.




2 aikaan lähdin hakemaan Allua koulusta ja käytiin S-marketissa hakemassa Allulle evästä.
3 meillä oli valmennus ja tällä kertaa mentiin koulua, kun Hiltsu lähti Savoon ja Kaisa piti tunnit.
Menin Veetillä ja se oli ihan ok, vaikkei niin hyvä kuin viime kerralla. Tehtiin väistöjä ja ympyröitä ja muuta sellaista simppeliä. Veeti sai kauhean paskahalvauksen kun joku käveli ohi koiran kanssa ja koira rupesi haukkumaan. Ponilla meni vähä pupu pöksyyn, mutta ihan kivasti meni kokonaisuudessaan.




Veeti oli ihan hikinen kun lopetettiin ja asteita olikin lähemmäs +30. Ihan järkyttävän kuuma. Käytiin Allun kanssa syömässä (möhjöt) ja höpöteltiin muiden kanssa kentän laidalla. Allu ja muut lähti maastoon, joten jäin tallille ja luin matikan kokeeseen.
Oma tunti oli kahdeksalta ja sitä odotellessa höpöteltiin Allun kanssa.
Menin tunnin Jaskalla. Jaska on aika uusi Huttusilla ja oikein mukava tapaus.
Heti alkuun aloitin sillä, että saan sen liikkumaan eteenpäin, sillä se on aika tahmea ja hidas pohkeelle. Jaska oli tosi miellyttävä ratsastaa ja eteenpyrkimystäkin alkoi löytyä. Teimme taas pohkeenväistöjä, missä Jaska meinasi jäädä vähän pohkeen taakse, joten sitä piti hoputtaa aika paljon eteenpäin.
Aion nyt olla aika avoinna tän valkkuhepan kanssa, kun Jaska tuntu tosi kivalta, mutta sitten näkee mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)







nauran tälle kuvalle :3 



Hieno Jaska <3 
~Anna~

1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää. :D Äläkä naura mun ottamille kuville sielä!! ;)

    VastaaPoista