sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Esteitä ja mopomittariin kilometrejä

Torstaina meillä oli maastoestevalmennus. Hain Allun kello 2 koululta ja lähdettiin siitä ajamaan tallille. Oltiin siellä hyvissä ajoin ja katteltiin aluksi kun Hiltsu ratsasteli ratsutettavilla hevosilla ja mentiin sitten laittamaan Ilaro ja Bella kuntoon. Menin Ilarolla ja Allu meni Bellalla, sillä niillä ei olla vielä oltu maastoesteitä hyppäämässä.
Kun saatiin ponit valmiiksi lähdettiin kävellen maastoon. Hiltsu tuli mukaan pyörällä. Ravattiin sitten loppumatka maastoesteilla ja otettiin siellä verkkalaukat. Ilaro on yleensä toooosi laiska ja tahmea mutta nyt se viiletti korvat tötteröllä niin lujaa kun karvaisista jaloista pääsi.
Tultiin pari kertaa koivutukki este ja Ilarolla oli lievästi sanottuna meno päällä. Tämän parin kerran jälkeen otettiin myös mukaan tikapuu estettä ja sitten myös bankettia molempiin suuntiin. Ilaro lähti tässä yhdessä kohdassa, ei nyt varsinaisesti "kiikuttamaan", mutta lähti sen verran lujaa, että piti tehdä vähän isompia jarrutusliikkeitä. Muuten Ilaro meni tosi kivasti. Hypättiin kaiken kaikkiaan; koivutukki, banketti, tikapuueste, pöytä, tukkipysty, penkkieste ja mentiin vielä vesiesteelle. Ilaro kyllä niin nautti kun pääsi vesiesteelle polskuttelemaan. Kyllä huomasi että poika tykkäsi päästellä maastossa, kun koko tunnin ajan meni korvat tötteröllä. Valitettavasti maastoesteiltä ei ole saatavilla kuvia, ellei Hiltsun onnistunut saada meidän hurjasta vauhdista kännykkäkuvaa, mutta minulla ei ole yhtään kuvia.

Meillä oli Allun kanssa vielä normaalit tunnit illalla ja meillähän oli estetunnit, eli paljon hyppelyitä tänään. Käytiin kuitenkin siinä välissä syömässä ja koska oli niin kuuma, lähdettiin sitten Allun kanssa siwaan, joka on tallilta 3 kilometrin päässä ja ostettiin jäätelöt. Törmättiin siwalla Sonjaan ja keksittiin sitten että Sonja voisi tulla meidän estetunnille, kun meitä oli niin vähän. Sonja piti tietysti käydä kotona ja Allulla oli alkamassa oma tunti n. 20 minuutin päästä, joten mentiin Allun kanssa tallille ja kuvasin Allun tunnin.


Allu ja Rebeka


Allun tunnin jälkeen hain Sonjan kotoa ja tultiin tallille, laitettiin hepat kuntoon ja tunnille. 
Menin yllätysyllätys Wipellä. Wippe oli tosi hyvä tänään. Paikat osui kivasti kohilleen, paitsi kerran ja tuli vähän hassu hyppy. Tänään Keskityin vain käsiin ja myötäämiseen ja se alkoikin tuottaa tulosta. 
Esteet pysyivät aika pitkään pienempinä, mutta lopussa nostettiin 70-80cm

Baanailua

söpöt sukkahousumössykät :3 (toi on kuolaa toi valkoinen)








 Tunnin jälkeen tajuttiin kuinka blondi olen taas. Allu oli mun kyydillä, samoin Sonja ja mulla oli skootteri.
Noo, ei auttanut kuin heittää ensin Sonja (onneksi matkaa oli vain vajaa 3km) ja sitten hain Allun ja vein kotiin ja siitä itse kotiin. Huhhuh.. tuli ainakin ajeltua ;) Perjantaina lähdin taas etelä-suomeen ja tänään olisi tarkoitus palata takaisin koulutyöhön.
~Anna~

1 kommentti:

  1. Ja hauskaa oli!!! Kivat no mun kuvat.. :D Voi noi mun ottamat.. ;)

    VastaaPoista