tiistai 25. helmikuuta 2014

kissoja & new haircolor [paljon kuvia]

Vähän lifestyle päivittelyä näin lomalta.
Eipä tässä ole oikein mitään tehty. Löhöilty kotona tylsistyneenä, koska kaikki täällä on koulussa, kun meillä on pohjanmaalla loma eri aikaan kuin täällä Etelä-Suomessa.
Käytiin sunnuntaina katsomassa Poppista. Uudemmille lukijoille, Poppis on meidän entinen kissa joka jouduttiin antaa uuteen kotiin, koska hän ei enää meillä viihtynyt kissapaljouden vuoksi (meillä on kolme kissaa) joten todettiin paremmaksi antaa pikku prinsessalle uusi ja rakastava koti, jossa se saa olla kaikessa rauhassa ja komennella omistajiaan (lue ihmisorjiaan) prinsessan elkein.
Neiti on kyllä niiin kietonut omistajansa pikkukyntensä ympärille. Rakastaa olla nykyisessä kodissaan, jossa ei ole lapsia eikä muita eläimiä. Kissojen päiviä tyttönen viettää. Oli ihana nähdä pikkuinen pitkästä aikaa ja onhan häntä jo ollutkin ikävä. Mutta tosi hyvä että viihtyy uudessa kodissaan. Räpsin kameralla vähän kuvia ja käytiin vielä takaisin tullessa katsomassa meidän kissojen kasvattajan luona pikkuista Ruskaa ja tämä tyttö on kyllä niiin valloittanut minut. Ja iskän ;) Iskä ja minä kovasti tämä kissa haluttais meille mutta äiti ei ole niin innostunut vaikka kaikki ollaan ihan rakastuneita tähän villikkoon. Tässä muutamia kuvia kissoista.



haha naurettiin tälle kuvalle XD




Poppis <3 


Ihana pieni nappisimmu :3 

Ruska leikki mun koivella :D 








Ruska iskän sylissä :3 

Ulla 

Ruska

Nuutti haukottelee 

Muru, Ruskan äiti (Poppiksen pentu ja meidän Eemelin sisko) :D

Nuutti on "vähän" iso :D 

Maanantaina mulla oli piiiitkästä aikaa parturi. Oli ihanaa päästä hemmoteltavaksi aivan loistavan kampaajan käsiin. Oon tätä pitkään miettinyt ja nyt vihdoin toteutin sen ;) 

byebye blondit

väri päässä ;)

palvelu pelas ;) 



just love this hair <3 






Eli kuten kuvista näkee, vaihdoin hiusten värin blondista ruskeaan. Näistä tuli aivan ihanat ja vaikka kuvista näyttääkin tosi tummalle, näissä on tosi ihana lämmin ja punertava sävy :)
Nyt odotetaan vain lauantain syntymäpäiviä, päivää prinsessana :)

nyt Millan kanssa toivotetaan hyvää lomaa kaikille lomalaisille, ottakaa rennosti ja niille jotka ahertaa arjen kanssa, tsemppiä! :)


ps. kauhee ikävä jo nyt mun ihanaa pientä rakasta <3



~Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti