maanantai 20. tammikuuta 2014

Sunnuntainen kuvapostaus

Heräsin sunnuntaina aikaisin seitsemältä. Laitoin itseni kuntoon, laitoin aamupalaksi leipää ja pakkasin ne pussissa laukkuun, sillä tehtiin aamuruokinta, eli heitettiin vain hevosille nököt heinää nenän eteen, väkirehut ja sen jälkeen päästiin leiritupaan syömään. Keitettiin Sonjan kanssa kahvia ja syötiin siinä aamupala. Jatkettiin töitä varttia vaille yhdeksän jolloin heitettiin heinät tarhoihin.
Kun hevoset oli pihalla ihanassa ilmassa syöpöttelemässä, aloimme siivoamaan karsinoita. Iso työ ei onneks ollut, kun meitä oli kolme ja jaettiin ne tasan, jolloin jokaiselle tuli kuusi karsinaa. Sain aika nopiasti siivottua ja kuivitettua karsinat. Vesikuppien tarkistus ja muutamat automaatit olivat jäässä, joten sulatettiin ne ja haettiin hepat sisään, kun oli niin kylmä. Päästiin syömään jonka jälkeen tiskattiin kauhea tiskivuori :D
Tämän jälkeen jaettiin päiväheinät jonka jälkeen päästiin vielä ratsastamaan.
Menin Bellalla taas ilman satulaa ja ai että oli niin rento hevonen. Vähän sitä jännitti aluksi kun oltiin vain kahdestaan Sonjan ja Rillan kanssa. Bella rentoutui kyllä tosi kivasti. Pyörittelin sitä tosi pitkään käynnissä volteilla molempiin suuntiin ja tahdoin että se säilyy rentona kokoajan läpi voltin taivutuksen ja suunnanvaihtojen ja asetusten vaihdosten ajan ja onnistuttiin tässä hyvin. Edellisenä päivänä ongelmana oli ollut käynti, kun se jää niin helposti pohkeen taakse ja hitaaksi, joten yrititin ratsastaa sitä käynnissä hyvin eteen, jotta se liikkuisi koko kropan läpi. Otin ravia pitkillä sivuilla ja yritin saada rentouden ja koko ylälinjan pyöreyden siirtymisissä. Aloin myös ottaa koko uraa ravia ja Bella oli mukavan rento. Otin L-päädyssä laukat. Aluksi Bella oli tosi jäykkä takaa joten laukkasin hetken ihan vain eteen, jotta se vertyisi. Kun laukka alkoi tuntua hyvältä rupesin työstämään sitä ja tuli tosi kivasti kevyeksi vasempaan kierrokseen. Vähän pakkasvirtaa tytöllä oli ja varsinkin oikeaan kierrokseen tuli kunnon köyryjä :D Pääsi tasapaino koetukselle ja ai että oli niin hyvä kun laukka rupes rullaamaan.
tässä pieni video, anteeksi laatu on tosi huono kun kuvattu kännykällä ja maneesissa.



ratsastuksen jälkeen :) 

Hepat talliin ja Sonja meni vielä Veetin ratsastamaan ja neuvoin häntä sen ajan kun hän ratsasti.

Ennen kun menin Bellan ratsastamaan, sonja tuli räpsimään meistä kuvia tarhoille. Tässä vähän kuvasaldoa <3








my sweetheart <3

mikä kuvista oli teisän lemppari? Tulossa myday joku päivä, kun on aikaa sellainen ottaa a jos kuvaajankin saisi :) 

~Anna


2 kommenttia:

  1. Tääl ois yks vapaaehtone kuvaaja ;) jos vaa ny saisin itteni sinne korpeen raahattua :)

    VastaaPoista
  2. Voi hilaaa Joo ahteris tänne :* sit ainaski ku oma kämppä ;)

    VastaaPoista