keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Kuulumisia

Hei, viimeksi kirjoittelin jouluaattona, joten pitkä postaustauko tuli. Ihmeempiä en ole tehnyt.
Lähdettiin jo joulupäivän iltana ajamaan takaisin kotiin ja ehdin vielä illalla käydä kavereiden kanssa ulkona (joka venyi ajeluun puoli kahteen asti, hups). Uotilassa olen ollut käymässä kaverini Nean kanssa kun hän on käynyt poniaan ohjasajamassa. Myös toisella tallilla ollaan oltu porukalla Nean ja Neten kanssa, nimittäin hyvinkäällä jossa Neten hevonen Bella asustelee. Nette ja Nea on ollut meilla pari kertaa yötä, jolloin ollaan pidetty Vampire Diaries 4 tuotantokauden maratoonia ja kahdessa yössä saatiin katsottua koko tuotantokausi. Kävin myös Nean kanssa leffassa katsomassa Frozenin ja pitäisi uudestaan se mennä katsomaan pikkuveljen kanssa.
Uuden vuoden vietin Neten kanssa. Aamulla oli vielä sellainen olo että nyt tulee huono uusivuosi, kun ei keksitty mitään tekemistä, mutta loppujen lopuksi meillä oli kivaa. Ajeltiin pitkin poikin, hyvinkäälle mäkkäriin, sieltä Jokelan kautta märkiön grillillä kääntymässä ympäri ja Rajamäkeen, josta mentiin Röykän kautta Nurmijärvelle kukkoon subiin syömään ja siitä mentiin moikkaamaan meidän porukoita ja katsomaan ilotulitusta. Kierreltiin vielä hetki ja mentiin Neten luo yöksi. hakattiin yli 3 asti Guitar Herota, jonka jälkeen juoruiltiin ja nukuttiin.
Tänään en ole tehnyt yhtään mitään, Nette heitti mut kotiin samalla kun hän lähti tallille ja olen vain kotona löhöillyt. Tehtiin ruoaksi tortilloja ja juotiin shampanjaa ja katseltiin telkkaria.
Kova ratsastuskuume on kun ei hevosen selkään ole päässyt moneen viikkoon (okei liioittelin, mutta siltä se tuntuu). Hevoskuumekin on vallannut varsinkin, kun mulle tarjottiin yhtä hevosta, joka ainakin miellyttää mun silmää, mitä nyt kuvia, videoita ja parit valmennukset olen nähnyt :) Ehkä keväällä/ kesän alussa, saa nähdä ;)
Uudenvuoden lupaukseni vuodelle 2014 on, olla periksiantamaton eikä luovuttaa vaikka tuntuisi vaikealta, hankkia alueluvat ja jos keväällä/kesällä saapuu hevonen, niin alkaa tosissaan treenailla, ja panostaa kouluun. Saa nähdä miten saan lupaukset pidettyä.



Huomenna olisi tarkoitus mennä Nean kanssa tallille ja mietin jos pääsisin jollekin tunnille Uotilaan pitkästä aikaa, niin ei menisi lomakaan ihan täysin ratsastusvapaaksi.
 Tässä hiukan kuvia, kaikki puhelinlaatuisia.

leffassa- 3D-lasit on ihQ

Tää hetki, ku tajus et kello on puol 6 (uusvuos, nii kaupat kiinni 6) että noin kuuden tunnin päästä loppuu karkkilakko XD 

Uusivuosi, ensin mäkkiin...

...josta jatkettiin subiin (läskit) :D 

tonnikalasubi nammmmm :*

vahvinta, mitä uutenavuotena vedetään XD

mussun kanssa leikkimässä k18 varustuksella, aika bädäässiä :O 

hohoooo 99% \../

shampanjaa :)
voisin joskus kaivaa kamerankin ulos, kun sen kerran tänne otin mukaan :D Toivekuvapostaus on työn alla ja ratsastushistoiraini on myös kaavailtu, mutta tähän lisäksi, ehdotelkaa aiheita, mistä voisin tehdä mielipide/asiapostauksen.
~Anna

1 kommentti:

  1. Haha miks huomasin tän vast nyt :"D en oo addiktoitunu kännykkään tai mitään :) ens uuten vuon sit rykästää kunnol ku säki oot täysikänen ;)

    VastaaPoista