keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Pitkästä aikaa satulassa

Yli viikko on liian pitkä aika! Oli ihanaa kyllä viettää lomalla vähän tallittomiakin päiviä ja rentoutua, mutta kyllä sit rupesi jo kaipailemaan tallille.
Tänään olin siis pitkästä aikaa (varmaan kuukauden tauon jälkeen) Kati Mallatin valmennuksessa Bellalla.
B oli kyllä niin huippu ja tuli alkuverryttelyssä aika kivasti rennoksi ja pyöreäksi. Vähän se vänkäsi vasempaan taivutukseen ja ei millään olisi tahtonut taipua rungostaan.
No, alkuverryttelyn jälkeen lähdettiin tulemaan ravissa pääty-ympyrällä puomi-pysty-puomi kaarevalla linjalla. Bella oli aluksi vähän hidas, mutta kun kuski tajusi korjata eteen, alkoi sitä vauhtia sitten löytymään.
Vähän kaarevilla reiteillä oikeaan kierrokseen meinasi esteen jälkeen lähteä ulkolavasta karkuun mutta vasemmassa suunnassa poni oli super!
Lähdettiin tulemaan rataa joka näkyy videolla ja vikalla kierroksella (video) esteet olivat n. 70-80cm.
Bella tuli tosi kivasti esteille, tuossa ekalla kerralla okserilla punki taas lavasta vasemmalle, mutta muuten tuli just nappipaikkoihin, tuli keskiympyrällä hyvin istunnalla takaisin kun vähän innostui ja Bella oli niin miellyttävä ratsastaa. Tosi hyvät fiilikset jäi tunnista.


onneks laatu on näin hyvä :)

mamman supermussukka <3 

80cm okseri, rakettiponi!


Tiistaina kun kävin tallilla taluttamassa kehitysvammaisten talutustunnilla, vein samalla Bellalle syyslomareissun tuliaisiksi sille Himalaja mineraalikiven. Aluksi näytti siltä että Roosa tykkäsi siitä enemmän, mutta kyllä Bellakin on sitä vähän maistellut :)


 Ponin harjakin on syysloman aikana nypitty ja on paljon parempi nyt :) nyt saadaankin estekisoihin nutturat.
Ai mitkä estekisat? No, minä ilmottauduin Bellalla 3.11 järjestettäviin seuraestekilpailuihin luokkiin 60cm ja 70cm. Eli aika piakkoin, jo ensi viikolla ja me aletaan nyt B:n kanssa treenaamaan niihin :) 

Kaunis B estereenin jälkeen peiteltynä <3 
Tässä vielä kaksi kuvaa niistä koulukisoista, mitä en ole tainnut julkaista tänne. Kaikki postauksen kuvat ovat joko puhelimella otettuja tai videosta napattuja, joten pahoittelen huonoa laatua :( 


sieltä tuli pari OIKEESTI hyvää pätkää :)

~Anna

2 kommenttia:

  1. ooo vitsi miten hienoa menoa!! te kyllä loistatte ihan joka lajissa :')!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti Iina :) saa sit kisois nähä ;D ja toivottavasti pääsisit moikkaamaan ;) olis kiva nähä piiiiiiiiitkästä aikaa! :)

      Poista