maanantai 30. syyskuuta 2013

Sunnuntain iltareenailua

Heii!
Taas on päässyt vierähtämään viime kirjoituksesta. Keskiviikkona oli kouluvalmennus, jonka menin Veetillä, mutta koska akku loppui kamerasta enkä saa puhelimella niitä videoita koneelle, voi mennä hetki ennenkuin niitä tänne ilmestyy jos on ilmestyäkseen. Mutta Veeti oli tosi kiva. Heti alusta asti hyvin apujen välissä ja laukassa oli yllättävän eteenpyrkivä, rento ja tasaisesti peräänannossa.
Meidän valkkuja oli siirretty aikaisemmaksi, sillä kuudelta alkoi aikuisten merkkisuorituskisat. Oltiin siellä kattomassa ja auttelemassa Sonjan kanssa ja Bella meni siellä myös, josta olin hirmuisen ylpeä, sillä se ei sinkoillut minnekkään ja oli melke rauhallinen. Kouluradalla helppo C:ssä sijottui kolmanneksi ja esteillä samaten :) Hirmusen ylpeä mamman mussukasta <3 Teki kyllä Annukan kanssa hienot radat!

Olin taas viikonlopun tallilla töissä ja nyt jäin sinne perjantaista sunnuntaihin yöksi. Pe-la yön olin ihan yksin leirikämpässä ja ei pelottanu yhtään ;) Aamulla tein aamutallin ja päivätallin. Meillä oli lauantai-illalla vetämäjärvellä seuran järjestämä virkistyspäivä ja käytiin Heidin kanssa UIMASSA ja saunottiin, syötiin ja vietettiin aikaa hyvässä seurassa. Siitä ajoin tallille tekemään iltatallia ja nukkumaan.

Sunnuntaina tein koko päivän töitä ja illalla Hiltsu antoi mennä vielä ratsastamaan. Tuuppailtiin siinä sitten Bellan kanssa. Poni oli koko treenin ajan ihanan kevyt, ryhdikäs ja tasainen. Mentiin loppuun vielä KN:n rata joka meni paremmin ku osasin kuvitella! Iha huikee fiilis. Valitettavasti ei siis ollut kuvaajaa joten yritin itse säätää jotenkin kameran kanssa ja lopputulos ei ollut mikään huikea, mutta siitä nyt näkee jotain :D Kamera lopetti kuvaamisen jossain välissä, eikä siis parhaimpia pätkiä taikka rataa tullut videolle :(



Mutta tällä viikolla olisi sitten keskiviikkona kouluvalmennus ja perään vielä toinen valmennus jossa valmentajana on Susanna Kupari. Innolla odotan!
Eli nyt on sitten ilmottauduttu seuran koulumestaruuksiin 13.10 KN special- luokkaan :)
eli keskiviikkoon!
~Anna~

1 kommentti: