maanantai 23. syyskuuta 2013

Kipeenä

Heippahei!
Oon tosiaan tänään ollu kipeenä joten lievästi sanottuna ollu tylsää :( Ajattelin nyt kertoa vähä viikonlopusta ja laittaa pari kuvaa mukaan :)

Eli olin tallilla töissä taas viikonlopun ja rahaa on kyllä ihan kiitettävästi kertynyt, hehe! Perus tallitöitä tein ja lauantaina oli lucia-ehdokkaiden kuvaukset jotka meni vähän krhmmm..... haha :D en osaa yhtään hymyilla! yritys jäi kauheaksi hamsteri-irvistykseksi! Mutta hauskaa oli ;) kuvia tulee (?) mahdollisesti myöhemmin ja nyt siis kaikki mua äänestämään! vitsi vitsi X))
Hauskaa oli ja hyvä seura. Tosin sunnuntaina oli tosi kylmä ajaa aamulla skootterilla tallille ja sumua oli niin ettei meinannut eteensä nähdä. Mutta nyt muutama kuva mitkä on kaikki puhelimella napsaistu :)

talliduunia :D 

Bella <3 


Paras poni <3 

Waldo on spacemän (kuorsas julmetun lujaa)

väsyneenä kotona lauantai-illalla :D 

toinen ykkösjätkä <3 Veetin kans chillailee :3 

Eipä mulla oikein mitään järkevää asiaa ollut :D keskiviikkona kouluvalkka, torstaina este, ensiviikolla keskiviikkona myös kouluvalkka ja saatan mennä vielä illalla Susanna Kuparin kouluvalkkaan :) Lisäksi seuran koulumestaruuksien kisakutsu on julkaistu ja sinne kohtapuolin ilmottaudun mahdollisesti kahdella hepalla ;) Mutta siihen asti!

~Anna~





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti