perjantai 13. syyskuuta 2013

Täällä taas!

Pitkästä aikaa kirjoittelen tänne. Jotenkin on innostus hieman lopahtanut eikä aikaakaan hirveästi tunnu olevan. Olisi kiva tietää kuinka moni OIKEASTI seuraa blogia, eikä vaan ole lukijana arvonnan tai jonkun muun syyn takia... Hei aikusten oikeesti nyt niitä kommentteja, ehdotuksia, mitä vaan!

Mulla oli pitkä viikonloppu 6-10 päivät tätä kuuta ja olin kotona Etelä-Suomessa. Äiti osti mulle uudet ratsastushousut, sillä vanhoihin (farkkuisiin) tuli reikä takapuoleen :( Mutta nää uudet housut on aivan ihanat <3





Mutta nyt asiaan, eli menin keskiviikkona Katin estevalmennuksessa Wipellä ja en nyt jaksa enempää kertoa siitä kuin että W oli muuten hyvä, mutta vähän lahna jaloistaan ja otettiinkin viimeisellä radalla lähes joka este alas ryminällä :D

Torstaina olin yksin Kaisan kouluvalmennuksessa Bellalla. Pitkästä aikaa pääsi taas menemään ponilla :) kuten aikaisemmin kirjoitin, poni on ollut joka tunti aina vain parempi ja parempi.
Eilen B oli aivan mielettömän hyvä! Pääasiassa yritin saada B:n pidemmällä ohjalla ratsastettua pidempään muotoon ja meni aika kivan tasaisesti. Välillä hieman piti keskustella että kuinkas sitä kuljettiinkin, mutta hetken ratsastelun ja suostuttelun poni tuli rennolle tuelle ja oli oikein tyytyväisen oloinen. Pärski ja korvat lerpatteli sivuille :D
Tehtiin pohkeenväistöjä ja laukkavoltteja. Pohkeenväistöt ovat alkaneet sujumaan kokoajan vain paremmin ja paremmin. Niitä ollaankin joka kerralla hiottu kun Bellalla oon ratsastanut. Meillä oli vielä puomit apuna ja väistettiin uralta puomeille ja puomeilta uralle, josta nostettiin laukka ja voltit esteiden ympärille. Poni oli tosi kivan tuntunen, välillä vähän meinas innostua laukassa, mutta sai tosi tasaisesti takaisin ilman että heittää paata taivaaseen, päinvastoin, kun tajusin tehdä ulkoa pidätteen poni suoristui kivasti (ei siis kaatunut volteilla niin pahasti sisään) ja rytmi oli oikein mukava.
ja nyt koska mulla sekosi kone, ja aiti.... eli siis ; ja ' menee tollasiksi, jonka takii kirjottaminen menee tosi hankalaksi, laitan videota tulemaan.
Nyt seuraavaa kertaa ajatellen tavoitteena saada noi saakelin kantapaat alas ja RENNOIKSI! Kadet vois olla myos vaha paremmalla paikalla ja ponia ehka vahan lyhyemmaksi ja enemman takajalkoja alle.

suunnitteilla olisi talla hetkella etta menisin Bellalla seuran koulumestaruuksiin :) Ihan kokemusta hakemaan ja kattomaan miten se siel kayttytyy kun on vaha sellanen ressipossu :D











Huomenna stadikkareissu josta mahdollisesti videopostausta myohemmin :)



4 kommenttia:

  1. mä ainaki luen, tosin mielettömän laiska kommentoimaan :D mäki meen huomenna stadikalle (:

    ++ noi sanavahvistukset on aikas ärsyttäviä, ni se on osa syy etten aina jaksa kommenoida :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no hyvä et joku ;) jeiiiii tulee kyl niiin paras reissu! jajaja jooo totaaaa yritin tehä sille jotain mut mun on nyt pakko myöntää että oon oikeesti BLONDI enkä osaaa XDDDDDD

      Poista
  2. mä ainakin luen aina sun postaukset vaikka en joka kerta kommentoikaan (mullakin syynä tuo sanavahvistus, se on vaan niin rasittava :D)

    mutta pakko vielä sanoa susta ja bellasta että ihan SIKAUPEETA menoa, oikeesti :o wau! vakuutuin vielä enemmän nyt kun näin ton videon. Tsemppiä teille hei ihan hurjasti niihin koulumestaruuksiin, tolla menolla pärjäätte varmasti!

    VastaaPoista
  3. kiva kuulla :) JA JOOOOOO MÄ YRITÄN SAADA SEN POIS MUT BLONDI XDDDD
    hei kiitti :) se on ollu kyl superi ja saa nähä mite menee ;) ja EHKÄ tavoitteena jopa ens vuoden rko mestikset ;) mut vähän on viel auki mut se ois niiiiin mageeta :)

    VastaaPoista