torstai 27. maaliskuuta 2014

Video Team AR:n tehopäivän esteosuudelta

Eli meillä oli jo aikaa sitten, olikohan 9.3 tehopäivä ja ideana siis on että meillä on aamulla kouluratsastusvalmennus ja sen jälkeen ruoka ja sitten päivällä estevalmennus. Tiimin vetäjät kuvasivat Hiltsun pitämät valmennukset.
Movie maker on oikutellut oikein kunnolla joten nyt vasta sain nämä tänne lisättyä :D
Mutta tosiaan tehtiin koulutunnilla paljon sulkuja ja kolmikaarista. Bella oli tosi hyvä ja teki sulut kyllä tosi nappiin. Tästä en yksinkertaisesti jaksanut koittaa videota laittaa sillä leikkaamisessa menee valehtelematta tunti jos yhtä pätkää yrittää leikkaa.. murr!

Mutta esteosuudelta jaksoin väkertää (vaikka hermot menikin) ja en nyt siitä enempää kerro. Bella oli tosi hyvä vaikkakin nuo kisaesteet vähän sitä jännittikin. Laitettiin paljon erikoisia koristeita ja vesimattokin että saataisiin vähän samantuntuista kuin kisoissa, joten hevoset "tottuvat" näihin erikoisimpiinkin esteisiin. Sileätyöskentelyssä Bella kyttäili jonkun verran ja tosiaan siitä tuo putoaminenkin johtui :D Mutta hyppäsi hyvin ja oon tosi tyytyväinen vaikka ite möhlin aika paljon. Onneksi poni antaa jonkin verran anteeksi mun mokia ja tekee aina parhaansa. Ihana Bella <3







Keskiviikkona (26.3) meillä oli jälleen Kati Mallatin estevalmennus. Muistikortti puuttui joten ei valitettavasti siitäkään kuvia. 
Tehtiin paljon suoristuksia ja meillä oli pitkät tiet. Bella hyppäsi tosi kivasti, välillä, etenkin esteen jälkeen meinasi kaatua sisäpohjetta vasten, mutta jonkin verran sain sitä korjattua. Bella hyppäsi tosi hyvin ja tultiin vain pari kertaa aika pohjaan. Bella vaan välillä kuumuu esteillä niin oli vähän pidätteiden kanssa ongelmia. Ei se lujaa mennyt mutta ei kuunnellut pidätteitä aina. Mutta ymmärtäähän tuon kun innostuu, esteponi henkeen ja vereen kun on :) 

tänään mulla on vielä koulutunti illalla, siitä lisää myöhemmin. Ja perjantaina pitäisi lähteä ekaa kertaa yksin ajamaan Etelä-Suomeen se melkein 400 km. hui :D 
~Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti