tiistai 4. maaliskuuta 2014

MY 18-YEAR BIRTHDAY!

Heipsan! loman takia tuli aika pitkä tauko, mutta nyt kerron teille mun elämän yhdestä tärkeimmästä päivästä. Nimittäin mun 18-vuotis syntymäpäivästä!
 1.3 aamulla heräsin onnittelulauluun ja sain aamupalan sänkyyn. Söin siinä ihan rauhassa jonka jälkeen siivosin koko taloa kuin hullu, hehe :D

anteeksi näytän iha kamalalta aamulla XD 

Kun talo oli siisti ja kaikki muutoin valmista, menin laittamaan itseni ja hiukset juhlakuosiin.



Ekaksi meille tuli mun kummit ja tuttavaperhe kylään. Äiti oli tilannut pienestä ravintolasta ihan sikahyviä chiapatta-leipiä (en tiedä miten kirjoitetaan), suklaamarenkikakun joka oli ihan sika hyvää ja iskä oli vielä tehnyt ihan sika hyvää kakkua. Mahat täyteen ja höpöteltiin kaikkea kivaa. Kummeilta sain tosi kivan kulhon, (saan sitten omaan kämppään sen käyttöön) joka oli täynnä kaikkea mun lempiherkkuja. Hyvä sipsipussi, ässä hässäkkä karkkipussi, pieni lakupussi ja dops- keksejä. Nam! Tuttavaperheeltä sain aivan ihanan thomas sabon nilkkakorun, jossa ensimmäisenä palasena on A-kirjain. Ihania! 



suklaakakku poltetulla marenkipäällisellä <3 

kummien kortti <3 



herkkukori <3 





eemeli <3 

jjjöööö XD 


Kun aikuisvieraat olivat lähteneet, hetken aikaa laitettiin paikkoja uudelleen kuntoon ja käytiin äitin kanssa kaupassa (hehheh) ja haettiin kaverini Nea siinä samalla. Istuskeltiin Nean kanssa hetki kahvikipposen ääressä meillä ja mentiin sitten alas kuuntelemaa musiikkia ja odottelemaan muita vieraita. Vähitellen niitäkin rupesi ilmaantumaan ja kuunneltiin musiikkia kun äiti laittoi kahvia. Mentiin syömään  näitä naminami herkkuja ja höpöteltiin kaikkea kivaa. Popitettiin ja otettiin skumppaa ja me täysi-ikäiset vähän aloteltiin baari-iltaan ;)
12 aikaan lähdettiin baariin. Mentiin Hyvinkäälle Level 5- nimiseen paikkaan ja kipaistiin myös ale bubissa :) oli tosi kiva ilta mutta en sitä nyt tähän jaksa kirjoittaa, olin niin tapahtumarikas ilta ;) tässä nyt kuiteski kuvia :)

hehe :D 




hyhhyh :D ei oo kaikki mun :D 




minä ja mun ihana muruseni <3 



sain lahjaksi myös lisää koruja

satun itse tekemä hopeakoru! <3 


Neteltä sain tämän ihanan mekon ja tuon jäätävän prinsessakruunun, joka sitten keikkui mun päässä koko illan :D

tälläne ihanuus :) tack Netu :3 
Tässä nyt suurpiirteisesti kaikki tuolta päivältä :)
Mutta ei se hauskuus siihen lopu, nimittäin sain tänään (4.3.2014) ajokortin :) Ja perjantaina lähden kaverini Idan kanssa autoa hakemaan kotoa :) ei tuu ku 300 km ekalle "itsenäiselle" ajolle XD



Tänään olin myös illalla tallilla taluttamassa kahdella vammaisratsastustunnilla. Niiden jälkeen pääsin vielä ratsastamaan Cokiksella piiiitkästä aikaa ja se oli ihan mielettömän hyvä. Tehtiin pääosin keskiympyrällä työskentelyä ja ulospäinvolteilla suoristusharjoituksia. Cokis oli tosi hyvin pyöreä ihan koko ylälinjastaan ja liikkui (kun sitä potki kuin jotain maailman laiskinta ponia) koko kropan läpi. Tosi laiska oli mutta muuten tosi hyvä! Loppuraveissa venytti tosi hyvin eteen-alas ja liikkuikin jopa eteen kun otin raipan avuksi :)
Huomenna koulutunti, torstaina koulutunti, perjantaina lähtö Idan kanssa meille, lauantaina aamulla pitää lähteä ajamaan takaisin pohjanmaalle ja sunnuntaina meillä on Team AR:n tehopäivä :)
~Anna

2 kommenttia:

  1. anna sä oot niin kaunis :3♥! ja muutenkin hurjan kiva postaus :)

    VastaaPoista