maanantai 10. maaliskuuta 2014

pikkuisen kuulumisia

Hei, anteeksi postaustauko, mutta ei oikein ole ehtinyt kirjoitella. Bellan kanssa on nyt lähtenyt hyvin käyntiin ja uusi satula ja arnika ovat saaneet Bellan selän jo parempaan kuntoon. Enää ei poni arista niin paljoa kun laittaa arnikaa, kun ennen se vähän kiukutteli, kun aivan selvästi kipeä.
Olen yrittänyt ratsastaa Bellaa mahdollisimman pyöreäksi ja niin, että selkä olisi kunnolla ylhäällä. Yllättävän hyvin kuitenkin liikkuu siihen nähden, miten kipeä se on ollut, joten voi vain arvailla miten se liikkuu kun selkä on kokonaan terve!
Keksiviikkona oli koulutunti ja Bella oli niiiiin hyvä. Pitkästä aikaa oli Hiltsun tunti, jes!
Bella käytti hyvin koko kroppaa ja pysyi aika tasaisena. En enää muista mitä kaikkea tehtiin, mutta laukassa se oli aivan SUPER! Niin oli poni oikein pyöreä, rehellisesti peräänannossa, ryhdikkäänä itseään kantaen tosi hyvää laukkaa. Olin aivan fiiliksissä. Laitoin taas tunnin jälkeen arnikan selkään, loimen päälle ja venyteltiin hiukan leivän avulla.




hyi että blogger raiskasi nämä ylemmät kuvat totaalisest :( 

erittäin epäonnistunut selfie-yritys XD 






ahkeraa XD 


the light of my life <3 




Torstaina menin vähän aikaisemmin tallille. Bellalla loppui työt jo kuudelta, joten arnikoin sen selän jälleen ja menin maneesiin katselemaan tunteja. Menin omalla tunnillani pitkästä aikaa Jaskalla.
Jaska tuli tosi hyvin läpi jo alkuverkoissa. Hetkittäin se oli vähän painava kädelle, mutta keveni ihan mukavasti. C-päätyä se kyllä kyttäili jonkun verran. Mutta tosi pian sain Jaskan täysin läpi ja se kulki tosi nätissä ja rehellisessä peräänannossa koko selän läpi. Vaikka Jaska oli ajoittain hieman laiska, sai sitä jo lopussa hieman pidättääkin. Teimme paljon väistöjä ja keskityimme hevosten suoruuteen. Jaska oli kyllä tositosi hyvä koko tunnin ja laukassakin löytyi hyvin omaa moottoria ja ryhdikästä muotoa.

minä ja Jaska kesällä 2013


Perjantaina lähdin Etelä-Suomeen hakemaan vihdoin mun autoa tänne. Auto on siis äitini toyota, jonka sain lainaan, kunnes on rahaa ostaa oma auto. Tykkään tosi paljon ajaa sillä ja kilometrejä tuli pelkän viikonlopun aikana reippaasti yli 500km.
Meillä oli eilen sunnuntaina Team AR:n tehovalmennuspäivä, mutta koska en saanut vielä videoita tai kuvia muistikortille (teamin vetäjät kuvasivat tunnit) en tästä vielä sen enempää kerro, vaan pidän vielä hetken jännityksessä teitä ;)

meidän ihana, aivan mahtava, paras tiimi! <3 

ja Bellaa kiinnostaa XD 


anteeksi ratsastuskuvien vähäisyys, mä todellakin tarvitsisin hovikuvaajan :( kiitos Tarulle lääppimiskuvista :)
~Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti