sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Vierailua ja tuuppailua

Lähdin siis lauantaina Lapualle kaverini Iinan luo.
Juna lähti Alavudelta kymmentä vaille yksi ja oli Lapualla noin kahdelta. Matka ei sujunut ihan niinkuin piti, sillä konduktööri antoi mulle viisi euroa liian vähän rahaa takaisin enkä sen tajuttuani löytänyt konnaria missään.


hyi samperi ku oli liukasta!


Joulupukki kävi junassa jakamassa nameja :)

the nami :D (kivasti tarkentanu kakkasiin sormiin :( 

 Mutta Lapualle kuitenkin pääsin ja Iina siellä Sonjan kanssa jo odottelikin. Lähdettiin siitä sitten tallille ja oi että oli ihana pikkutalli siinä pihassa. Mäki haluun :D 
Siinä sitten kaikessa rauhassa laiteltiin itsemme valmiiksi ja olin vähän lainavaatteissa kun oli Iinan kengät ja kypärä, mä kun varustaudun aina niin mahtavasti. Kun oltiin valmiitä lähdettiin kävelemään pellolle, missä ratsastimme. Ensimmäinen pelto oli hiukan liukas, joten siirryimme seuraavalle pellolle jossa pohja oli tosi hyvä. 
Taivuttelin Firreä aika paljon käynnissä ja kun se tuntui hyvältä nostin ravin. Hieman oli iso ravi ja aluksi edes keventäminen tuntui hassulta (pitäsikö mennä muillakin kuin poneilla?) mutta aika nopeasti sitten kuitenkin pääsin jyvälle. Firre oli aivan super! Parani kokoajan ja tuli tosi kevyesti tuntumalle ja vaikutti kaikin puolin oikein tyytyväiseltä. Laukassa se vähän kuumui, ja se näkyi siinä kun sen pää alkoi rullata enemmän alas, mikä oli hassua, sillä kun esim. Bella kuumuu siitä tulee laama-kameli! Mutta tykkäsin ihan hirmuisesti, aivan ihanan hevosen Iina löytänyt <3 Iina vähän vinkkaili pakotaa mut menemään Firrellä sitten joskus koulukisat, ja mielelläni näin ihanan hevosen kanssa teen töitä :) Pitää päästä useammin (muutenkin kuin vain Firren takia, hehheh) käymään Iinalla! Toivottavasti pian pääsen uudestaan :) 
Kaikki ratsatstuskuvat (C) Iina

Ihana Firre valmiina tositoimiin :3 

1.

2.

3.

4.

5.
oma favourite <3 

6.

7.

Mikä kuvista oli teidän lemppari? :) 
Iina teki vielä videonkin meistä ja se löytyy tästä :) 
Huomenna on siis Alavuden ratsastuskoulun vuosittainen tallin joulu ja siitä tulee huomenna postausta :) 


~Anna

2 kommenttia:

  1. oooi ihanasti oot meistä kirjoittanut :'3♥ oli kyllä huippua kun kävit ja todellakin tuut useammin ja pian uudestaan, varsinkin sitten kun on lunta! ihanaa kun tulitte fifin kanssa hyvin juttuun ja sä kyllä ratsastit sitä niiiin hyvin!
    harmi että oli niin hämärä että meni kuvista ja videoista laatu ihan kamalaksi :C mutta hei ens kerralla sitten parempia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli <3 kiitos :) noooo ei se mitään tällänen tämä kakka "talvi" on :((( mut hei pitää oikeesti kattoo millon pääsen seuraavan kerran sinne ;)

      Poista