perjantai 20. joulukuuta 2013

Elossa taas

Hei, anteeksi tämä postaustauko. Koulussa on pitänyt kiirettä viimeisillä viikoilla eikä oikein ole ollut innostusta postailla kuvien puuttumisen takia. Nykyään en melkein koskaan enää saa kuvaajaa valmennuksiin tai ihan muuten vain. Voi jos omistaisi oman kamera-orjan, hehheh.

Mutta siis koeviikko loppui torstaina ja puurojuhlan myötä koulu. Kokeet saan vasta ensi vuoden puolella (hehheh hauska vitsi) ainoana poikkeuksena historian koe, josta tuli 7 ja oon tyytyväinen, vaikka kasia lähdinkin tavoittelemaan, mutta noi esseet ei vaan oo mun juttu.
Torstaina illalla oli vanhojen tanssit, meillä siis abiturientit tanssivat jonka jälkeen oli puurojuhla jonka ykköset järjestivät. Yllätyimme positiivisesti ykkösten aikaansaannista ja oli hauskaa. Juhlat loppuivat vähän ennen 11 illalla, josta lähdettiin jatkoille, joista sen enempää :D



Sunnuntaina 15.12 oli Lillin valmennus. Itse en siis ole tuuppaillut piiitkään aikaan Bellan kanssa ja oltiin hetkittäin vähän hukassa mutta saatiin tosi hyviä neuvoja. Kukaan ei (vaihteeksi) päässyt kuvaamaan, joten kuva-tai videomateriaalia ei ole.

tämän viikon keskiviikkona meillä oli leikkitunti. Kyllä me vähän töitäkin teimme mutta pääasiassa tehtiin jotain kivaa. Menin siis Roosalla ja ilman satulaa. Hehe, oli vähän terävämpi selkäranka kuin olin ajatellut ja istuminen tekee vieläkin hiukan kipeää XD Roosa sai Ilaron kanssa laukassa, juuri kun piti pitää toista kättä selän takana, hirmuisen pukkilaukkalähdön. Onneksi tasapaino kehittynyt, joten en päätynyt kuitenkaan maneesin pohjalle. Mutta oli huisan hauskaa :)




Ei apua tää kuva XDDDD 


Videoitakin tunnista olisi, mutta en niitä tänne nyt laita, sillä laatu ei ole paras mahdollinen edes pimeässä maneesissa.
Huomenna olisin lähdössä Lapualle Iinaa ja hänen hevosta Firreä katsomaan. (Iinan blogiin pääset TÄSTÄ)
~Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti