lauantai 14. joulukuuta 2013

oh sweet memories

"no siitä selkään ja sitten ei poni tehnytkään enää typeryyksiä, paitsi että se TAAS köyri vähän isomman esteen jälkeen. En tippunut, mutta sen jälkeen aloin todella miettiä, onko tuo poni minulle sopiva esteillä. Bella on tosi ihana ja hyvä hyppäämään, mutta kun se on poni, (joilla en yleensä tykkää hypätä) niin "isommat" esteet tuntuvat jo isoilta ja mietin myös sitä, etten taida olla ratsastaja joka saa Bellasta ne parhaimmat puolensa esiin, joten päätin laittaa uuden valkkuhepan hakuseen :) "

Voi miten ajat voivatkaan muuttua lyhyessä ajassa... Lueskelin vanhoja blogikirjoituksiani ja rupesi ihan naurattamaan kirjoitukseni :D oli kyllä aika ebiniä tekstiä sillon joskus muinoin.
Minun ratsastusuranihan Alavudella vakituisesti alkoi periaatteessa Bellan kanssa. On hauska nähdä, kuinka ollaan sieltä aivan alusta päästy kehittymään. Kai se on tuon poni upea persoona joka tuo mut joka mutkan jälkeen takaisin luokseen. Ja tämä juuri on se yksi blogin mahtavimmista puolista, nimittäin pystyy lukemaan asioita, jotka on saattanut unohtaa ja se, että kuvat jotka vahingossa ovat poistuneet koneelta, ovat täällä turvassa <3




Inspiraatio tähän postaukseen tulee myöskin siitä, että huomenna on aivan mahtava päivä tulossa!
Aamulla lähden töihin tallille ja illalla on Lilli Vanhatalon kouluvalmennus. Saamme apua Bellan kanssa kisajännitykseen ja alamme harjoittelemaan pikkuhiljaa A:n asioita, mm. vastalaukkaa, hioa väistöjä ynnä muuta sekä tietenkin korjata minun istuntaa ja neuvoja miten saisin B:n pidempään ja vielä pyöreämpään muotoon jotta sen koko kroppa venyisi :) Saattaapi tulla myös videoita, sillä osana tätä Team AR-tapahtumaa on valmennuksen videointi, jos mitenkään joku kerkeää, sillä siitä on hirmuisesti apua.
Mutta nyt menenkin nukkumaan että olen virkeänä aamulla.
~Anna


2 kommenttia:

  1. onneksi jatkoit kuitenkin bellan kanssa koska teistä kuoriutui niiin upea pari ettei pysty sanoin kuvailla! ja voin kuvitella mitä teistä vielä yhdessä tuleekaan.. :)

    toivottavasti saatte jonkun kuvaajan sitten :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos Iina ja joo oli kyllä tosi hyvä et jatkoin ;) ei ollukkaan ketäään kuvaamassa, taaskaan D:: tarviin oikeesti nyt joskus jonkun kuvaamaan :(

      Poista