perjantai 13. joulukuuta 2013

Vähän kuluneesta viikosta

Keskiviikkona tuli koulussa tosi paha olo, joten en päässyt ratsastamaan. Kertailin tuon päivän seuraavan hissan kokeeseen.
Torstaina mulla tosiaan oli tuo historian koe ja tuntui että se meni ihan ok, en ole hirveän hyvä kirjoittamaan esseitä, mutta asiat osasin. Kokeessa oli 8 tehtävää joista piti valita 4. Tehtävinä oli 3 dokumenttitehtävää, 4 esseetä, yksi sanaselitys ja näistä valitsin yhden dokumentin, selitystehtävän ja kaksi esseetä. Maanantaina haen sitten tuon kokeen, oltaisiin saatu ne jo tänään, mutta lähdin aikaisemmin, koska minulle tuli paha olo.
Kokeen jälkeen mulla oli autokoulun ensimmäinen ajotunti. Oli hiukkasen jännää.
Antti, joka on meidän ajo-opettaja (ja mun sukulainen) näytti ensin perusasiat, liikkellelähtöä, mäkilähtöä, katsottiin vaihteet. Keli oli tosi liukas, mutta se ei onneksi tuntunut ajamisessa.
Vaihteiden kanssa oli hiukan ongelmia, niinkuin olin alusta asti varma. Ei onneksi muuten, mutta kun jännitin niin runnelin vähän turhan kovakouraisesti tuota vaihdekeppiparkaa. Muutamia kertoja hyppäsin kakkoselta kolmoselle vaihdattaessa vahingossa vitoselle, mutta muuten meni tosi hyvin :) Autona toimi aivan iki-ihana Nissan Qashqai. Rakastuin tähän autoon ja haluaisin niiin ostaa tämän auton. Se oli tosi hyvä ajaa.



Siitä vielä hissan tunnille jossa vain katsoimme leffaa ja sitten lähdin kotiin vaihtamaan vaatteet ja tallille. Meninkin tällä kertaa Nipalla ja laitoin pojalle kanget. Oli ihan kiva mennä välillä isommalla ja osaavalla hevosella. Tuntui ihan hassulta mennä Nipalla. Pieni ero Bellalla ja Nipalla.
Verkassa tehtiin ravissa ympyröitä ja yritin saada Nipan ravaamaan eteen, sillä se jää aika helposti pohkeen taakse. Nipa lähti tosi kivasti eteen pohkeesta ja kun vähän raipalla hipsutti silloin tällöin. Laukassa Nipa oli tosi hyvä. Ei se nyt ollut mitään hienoa kouluratsastuslaukkaa, mutta oli kivan rennolla ja pitkällä kaulalla.
Verkan jälkeen ruvettiin tekemään pääty-ympyröillä vastataivutuksia. Nipa toimi tässä hyvin. Tässä pieni pätkä laukkatyöskentelystä verkassa, mutta hevonen parani kyllä loppua kohti. Kiitos Hannalle näistä pikkupätkistä.

ps. eikös oo ihana punainen yli-iso collaripaita :D 


Ratsastuksen jälkeen päädyin TK:hon varpaitteni takia. Vasemman jalan varpaat on turvonnut ja aivan punaiset ja nyt ne ovat tulleet tosi kipeiksikin ja sainkin lähetteen labraan verikokeisiin. Jos sieltä löytyisi myös vastauksia pahaan olooni.

Mulla on siis ollut yläasteelta asti useita pahoinvointijaksoja. Nyt ne ovat pahentuneet ja tämän päivän matikan kokeesta ei tullut mitään, sillä koko aika meni paniikkikohtausta estellessä ja rauhoittelussa. Pahoinvointi äityi tosi pahaksi, joten jouduin kokeen jälkeen lähtemään kotiin enkä päässyt ajotunnille.
Koko päivän ollut aivan äärettömän paha ja inhottava olo mutta onneksi se akaa helpottaa vähitellen.
Toivon mukaan huomenna olisi parempi olo ja pystyisin tehdä normaalisti töitä ja sunnuntaina mennä Lillin valmennukseen mitä olen odottanut yli viikon.
mutta tässä nyt vielä vähän kuvia tämän päivän sairasteluchillailusta.









~Anna

2 kommenttia:

  1. hui kuulostaa kamalalta toi sun juttus D: toivottavasti ei nyt oo mitään vakavaa tai pysyvää :(

    muttajoo tosi hienosti meet nipalla(kin) :3 hehee muistan noi sen ruikkujalat... hyhhyy kakkapylly nipa
    ja voii ihan älysöpöt noi sun villasukat, mäkin haluaisin tommoset tennarisukat mut kukaan ei oo tehny mulle :'D

    VastaaPoista
  2. niimpä :S pitää saada se jotenki kuriin koska se on niiin inhottava ku sitä ressaa kokoajan :( ja jooooooo iha kamalat jalat XD ja kiitos :D voiiii noi on niiiiin ihanat <3 viimevuonna sain joululahjaks kun äitin tutun kaveri teki :)

    VastaaPoista