sunnuntai 18. elokuuta 2013

Viikonloppu kotona

Ekaa kertaa viikonloppua kotona kesäloman jälkeen.
Pidettiin perjantaina äitin kanssa leffailta, vuokrattiin leffa "just go within" ja ostettiin herkkuja.
Lauantaina aamulla 9 lähdin Neten kyydillä tallille katsomaan Neten ja Nean tuntia. Kuvailin siinä samalla. Tunnin jälkeen Nette kävi äkkiä suihkussa ja lähdettiin siitä sitten meille. Oltiin menossa siis Willaan, kun äiti pääsee töistä, mutta koska kello oli vasta n. yksi, katsottiin siinä välissä Rommipäiväkirja-leffan minkä pääosaa esitti Johnny Depp. Tykkäsin tästä leffasta ihan sikana! Jotenkin nyt oon hurahtanu Johnnyn leffoihin!

Tämän jälkeen äiti tuli töistä ja lähdimme Willaan. Minulle oli piti hankkia mekko tätini häihin jotka ovat ensi viikonloppuna. Kierrettiin ensin halonen, mutta kaikki mekot olivat hirvittävän kalliita. Siitä menimme Sunny´s liikkeeseen josta löytyi tosi nätti ja aika simppeli beige mekko. Koska kaikilla oli huutava nälkä, menimme subwaysiin syömään. Kierreltiin vielä vähän kaupoilla, mutta mukaan ei tarttunut kuin hiusdonitsi ja BB-voide. Kävimme kyllä kiusaamassa itseämme Guessin liikkeessä, missä oli jopa ALE, muttei sieltä tarttunut mukaan mitään :( Äiti kyllä lupaili uutta Guessin lompakkoa seuraavalla reissulla. 

Kävimme vielä illalla, kun tunnit olivat loppuneet, liikuttamassa Neten hepan Bellan. Bella on nyt vähän rikki, jonka takia vähän seissyt (vaikkakin alettu taas ratsastaa muutaman kerran) joten neidillä oli vähän pöhö-energiaa. Nette joutui juoksuttamaan B:tä aluksi kun se oli niiin innoissaan. Pierupukkeja vain lensi. 

Tallin jälkeen mentiin meille (Neten kautta) ja tehtiin vähän leffaevästä (taaas) ja katsottiin Black Swan. 
Nukkumaan mentiin jossain jälkeen yhden ja aamulla sitten "virkeinä" aamupalan jälkeen tallille taas Bellaa liikuttamaan. Tämän jälkeen Nette heitti mut kotiin ja siellä sain jonkun lapsetus-kohtauksen ja päätin katsoa "pieni merenneito" :D Voivoi kun oli hauskaa. 
Neljältä sitten äiti lähti viemään mua juna-asemalle ja juuri kun olin astumassa junaan iskä juokseekin laiturille ja tuli toivottamaan hyvää matkaa. Iskä oli siis ollut lauantaista lähtien Tampereella, joten oli ihanaa kun iskä tuli sanomaa heipat :) <3 

Nyt sitten taas Pohjanmaalla ja huomenna kouluun. 



Nyt on sitten palkinto arvontaan selvillä, ja arvonta suoritetaan näillä näkymin keskiviikkona joten olkaapas porkkanan paikalla :)
 Lisäksi olen päättänyt aloittaa dietti-haasteen.
Asetan tavoitteeksi 5kiloa pois syyskuulle näin alkuun (:
~Anna~

4 kommenttia:

  1. Hihii oot ihana :3

    VastaaPoista
  2. olipas taas kivasti kirjoitettu postaus ! :) mun on jo pitkään pitänyt katsoa tuo black swan, onko se niin kamala mitä kaikki sanoo? :DD ja toi kuva on ihan älynätti susta ja sun hiukset on siinä tosi kivasti laitettu !

    VastaaPoista
  3. kiitti Iina (: ja nooo,oli vähä outo se black swan. :D et ite petyin aikalailla ku aattelin et se ois ollu vähä parempi :(

    VastaaPoista