lauantai 3. elokuuta 2013

Tulevasta

Ajattelin nyt antaa teille yleiskatsauksen mun lähitulevaisuudesta.
Tiistaina on sitten matka takaisin pohjanmaalle, mikä on sinänsä hiukan ikävää, mutta toisaalta, onkin jo ikävä parasta talliporukkaa ja Hiltsun tunteja. Oon nyt päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni oikein kunnolla ja alkaa panostamaan kouluun! Tavoitteena olisi saada jouluksi ka. 8. Se on mulle paljon se. Saa nähdä ;)

Meillä on myös team AR:n tehoviikonloppu tulossa 12.10. Eli Taina tulee pitämään meille koulutunnit ja Hiltsu estetunnit. Kaksi tuntia siis lauantaina ja saa päättää meneekö kaksi koulua, kaksi estettä vai molempia yhden. Ja huikeeta tässä on se että meidän seuraa sponssaa meitä tässä asiassa! Aivan mahtava seura, kiitos :) Seuraavana päivänä olisi seuran koulumestaruuskisat ja saa nähdä osallistunko. Toivottavasti pääsisin!

Vuosi on mennyt aivan järjettömän nopeasti! Tuntuu kuin vasta olisin aloittanut Alavudella ja kaikki oli niin vierasta ja uutta, ja nyt kaikki menee rutiinilla ja oon tutustunut aivan mahtaviin tyyppeihin :) Silti ikävä kavereita täältä Etelä-Suomesta. Voi jos saisin raahattua kaikki ihanat ihmiset samaan paikkaan :D
Mulla on vain ihan mieletön stressi! En ole saanut vieläkään hankittua lukion tarvittavia kirjoja ja tuntuu kuin kaikki alkaa kaatua päälle tässä viime hetkellä. Tää kesä on ollut niiin lyhyt. Tää kesä on mielestäni ollut aivan kamala. Mitään en ole saanut aikaiseksi enkä ole ollut missään. Tähän kesään on mahtunut niin iloa kuin surua. Toivotaan että tämä syksy nyt päästäisiin kunnialla ja seuraavaa kesäää (enmaltaenmaltaenmaltaodottaaaaaaaa!) odotellessa.

olisiko teillä jotain omia toiveita arvonnan palkinnosta? Mitään superkallista en voi ostaa, mutta jotain alle 20 voin :)
Onko teillä ollut minkälainen kesä? entä millaisia tavotteita teillä on tulevalle lukukaudelle?
tässä vähän vanhoja tuuppaus-kuvia 2011-2012 talvelta.
sh.t. Liipakan Lilja "Lilli" 




~Anna~

2 kommenttia:

  1. Heei, löysin ihan sattumalta blogisi.. Onko kyseinen suomenhevos tamma Lilli joskus asustellut Vääksyssä ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeastaan tiedä :O Lilli tuli 2011-2012 vaihteen paikkeilla Uotilan ratsastuskoululle lainahevoseksi. Joltain kuulin missä tamma nykyään sijaitsee, mutten tällähetkellä muista, mutta heittäisin villin veikkauksen että sama hevonen :) Aivan mahtava persoona <3

      Poista