maanantai 1. heinäkuuta 2013

Sometimes i got this feeling

Olin siis torstai-maanantai tallilla. Pääasiassa tein tallia ja auttelin leiriläisiä. Tein jopa itse leiriläisille ruokaa. Okei, jos totta puhutaan kuorin ja pilkoin vain perunat XD
en nyt erityisemmin ala kertoa tallihommista, sillä muuten teksti jatkuisi miljoona sivua. Mutta kerronpas tässä pääasiat.
Yleisleiriläiset oli tosi hauskoja ja monta "arvoitusta" pohdiskeltiin ja yhtä monelle naurettiin.
Lauantaina oltiin rysköillä taluttamassa hevosia talutusratsastuksessa. Niille jotka eivät tiedä mitkä ovat ryskööt, ne on Alavuden kaupungin kyläpäivät (näin olen ymmärtänyt) ja siellä sitten oltiin porukalla taluttelemassa Team AR:n kanssa. Oli huippukivaa, pikkulapset olivat aivan ihania kun he olivat niin innoissaan hevosista. Roosa, vuononhevostamma jota talutin, oli aika suosittu siellä. Usein kuului että "mä haluun mennä tolla vaaleella". Oli sulosia lapsia ja kiva porukka.
 Illalla tuli sitten perheleiriläisiä joilla oli aivan ihania superlapsia mukana. Tehtiin yksi ilta vielä muutamalle pikkutytölle keppihevosia ja niistä tuli aika hienoja :) Pidin myös Heidin kanssa pikkusille keppihevosilla estetunnin ja voi kun oli söpöä kun sellaiset polvenkorkuiset hyppäsi niitä niin mallikkaasti.

Sitten ratsastukselliseen osioon, eli ennen tuota perheleiriä sain ratsastella Jenitan kanssa itsenäisesti ja menin Hiltsun hepalla Gialla. Tosi rennot hölkkäverkat pitkin ohjin ja sitten tein enimmäkseen ravityöskentelyä ja parit väistöt, avo-ja sulkupätkän (puoli sivua) Tosi paljon tykkäsin vaikka välillä vähän puskikin oikeaa jalkaa vasten, mutta en nyt viitsinyt ratsastaa niin tosissaan, kun ei ollut ketään neuvomassa miten asiat tehdään täysin oikein. Gia on aivan ihana.



en siis todellakaan yrittänyt koota mitenkään hienosi, kunhan hevonen olisi rento. 

Ratsastin myös perheleiriläisten kanssa sunnuntaina estetunnilla. Hyppäsin pitkästä aikaa Santulla ja poni oli tosi hyvä. Verryttelyssä en ajatellut ponia niinkään muotoon vaan koska Santtu on niin etupainoinen, yritin saada sen nenän ylös ja se kevenikin hetkittäin tosi mukavasti edestä. Esteillä Santtu oli tosi terävä ja paikat löyty hyvin eikä poni valunut etupainoiseksi. 
Tässä on pätkä vikasta radasta. Esteet pysy aika matalina, n.60-70?cm. 

Wimpulakin päässy kuvaan :3 





Sunnuntai iltana mentiin kotaan grillamaan makkaraa ja kippari-leipiä. Oli tosi hauskaa viettää iltaa ihanassa seurassa ja nauraa niin että vatsalihaksiin särki. Pitkään aikaan ei ole ollut niin hauskaa. 
Tästä huolimatta oon saanu nyt turhan usein useita ahdistuskohtauksia. Joskus vaan naamio murtuu ja kulissit, joita yritän pitää kasassa vaan kaatuu. Tullut aika reippaalla vauhdilla kokoajan paskaa niskaan että alkaa olla jo tosi voimaton olo. Kovia ahdistuskohtauksia on tullut ja olen vieläkin epävarmempi ku ennen. Saattaa olla, että nämä vaikuttavat sitten tulevaisuuteen, mutta katsotaan nyt... 

Maanantai aamulla olisin hypännyt Wipellä päivällä, mutta minun piti lähteä jo kymmeneltä ajamaan mummolaan, jotta saataisiin mopo kyytiin ja köryyteltyä takaisin eteläsuomeen, mutta jos suunnitelmat pitävät kutinsa, olisin taas viikonloppuna lähdössä pohjanmaalle ja varmaankin tallille taas :) 

tässä itselleni pieni "tsemppari" ja että kaikki tää paska on sen arvosta tän ponin kanssa <3 
~Anna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti