sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannus

Aivan ihana sää oli ainakin meilläpäin! Vietettiin ihana juhannus perheen ja ystävien kanssa.
Aamusta en oikein tehnyt muuta kuin laiskottelin ja otin aurinkoa trampalla. Meillä on sellainen iso puhallettava uima-allas (jonne en ole vielä ehtinyt uimaan) ja putsailtiin sitä sitten äitin kanssa. Valitettavasti siellä ei voi vielä uida, sillä äiti unohti viikoksi "klooripommin" altaaseen XD 
No, Päivi, meidän kissojen kasvattaja tuli tuomaan meidän nuorinta kissaa takaisin kotiin, sillä se on ollut Päivillä hoidossa moonta viikkoa. Siinä sitten odoteltiin että iskä saa ruoan tehtyä ja sitten syötiin.
Iskä oli paistanut kokonaisen lohen jossa oli sisällä jotain sitrushedelmiä, oli perunaa, tomaatti-sipuli sekoitusta, salaattia ja kaikkea muuuta ihanaa, mitä iskä kokkailee. Jälkkäriksi oli sitten banaani-mansikkarahkaa. Olin räjähtämispisteessä kahvien jälkeen.
Kahdeksan aikaan lähdin sitten kaverille bileisiin.Oli kyllä tosi hauskaa. Kameran jätin suosiolla kotiin, joten loppuillasta ei ole kuvia. Seuraavana aamuna oli vähän väsynyttä porukkaa, kun oltiin valvottu ihan aamutunneille asti. Käytiin aamulla vielä saunassa ja katseltiin telkkaria. Illalla läähdin vielä kaverin kanssa liinaamaan niiden hepan ja käytiin taluttelemassa sitä vähän maastossa. kaikinpuolin aika mukiinmenevä juhannus :) 




















tein illalla vielä vähän leffaevästä :3 




lähden keskiviikkona taas pohjanmaalle, kun äiti ja iskä lähtevät Ranskaan ja menen tallille tekemään töitä ;) ehkä myös yksityistunnille, jos Hiltsulla on aikaa :) 
~Anna~

4 kommenttia:

  1. voi eiii ku teillä on sulosia kissoja :3 !

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköstä teillä, mun on siis pakko tulla kääseen siel joskus... ;)
    Ja meijän on pakko nähä ku oot tääl!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niiimpä!!! tänne vaaa ;) jajajja lähetäänki vast maanantaina joten sunnuntainaki iha freee :D

      Poista