maanantai 26. marraskuuta 2012

Postaustaukoooo

Anteeeeksi hirveee postaustauko (melkee kaks viikkoooo). No kerron nyt sitte viikon 47 tapahtumista tässä postauksessa :) Wippe oli keskiviikkona tosi kiva ja liikku ja käänty hyvin :) Mentiiin eka pitkil teil rataaa ja sit lyhyil teillä ja "uusinta" tyyppisesti aikaa vasten :) Poni oli ihan HUIPPU <3 Mä niiin rakastan tota ponia <3 Tässä ny video tost tunnist :) 


Torstaina mentiiiin sitten ns. kenraaliharjoitus sunnuntain kisoja varten :) (kisoista tulee oma postaus) Menin tottakai Wipellä ja poni oli vielä hienompi kun ikinä ennen! Nyt tuli tosi hyviä pätkiä muodossa ja laukka oli vieläkin parempi kuin edellisellä viikolla <3 olin poikkeuksellisesti Allun kans samalla tunnil joten kuvii tai videoit ei tuu :( mut Tehtiin pysähdyksiä ja pohkeenväistöjä yms ja sitten lopuksi, kun muut meni talliin, jäätiin Allun ja yhen Oonan kans maneesiin ja mentiin kerran ne radat läpi Hiltsun "tuomaroidessa". Wippe meni kuin unelma ja totteli jokaista apuani ja oli niiiiiin mahtava <3 Kohtapuolin tulee "my weekend" videopostaus vikonlopusta ja kisapostaus sekä varustepostaus :) Lisäksi HUOM!! täälä on pari kivan aktiivista lukijaa, mutta toivoisin hiukan enemmän ajatuksia, ideoita tai kommentteja rakentavasti tottakai mutta jotain kommenttía jos saisi niin se olisi kiva :) 
~Anna~ 

3 kommenttia:

  1. Hyyyyvä postaus!! Ja ja ja osaakko yhtää sanoo koska niit postuksii on tulos??
    Toi oli jo aika hämmentävä musiikki tos ¨mun¨ kohas ;DDD ¨reps¨ Hyyyvä hyvä, jatka samaan malliin. :)
    Se yks idea pitäs vielä ideoida, se ¨The movie¨ :DD
    Ja huomisesta tunnista tulee ehkä hyyyyyyyvin hauska, mut pitää saada joku kuvaaaa??? Jos siitä tulee. ;DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitus allu ja eiksooookki XD the movie tuloo ku ei olla enää laiskoi ja harmaat aivonystyrät alkaa heräillä :D NIIN PITÄÄÄÄ!!!

      Poista
  2. Hehheh...voi mitä salakieltä... ;DD

    VastaaPoista