torstai 12. kesäkuuta 2014

Uintia, kuvailua ja ratsastelua

Hei.
Tämä postaus on venynyt, sillä olen päässyt nyt vain kerran ratsastamaan, koska leiriläisiä on niin paljon, jonka takia hepat tekee niin paljon tunteja ettei niille raaski yhtään ylimääräistä laittaa.
Viime sunnuntaina olin kuitenkin tuuppailemassa Bellan kanssa. Oikeastaan ei edes tuupattu, vaan korjailtiin perusasioita. Menin aluksi itsenäisesti ja hetken päästä Hiltsu tuli auttamaan korjamaan perusvirheitä ( mun ryhti, kädet, jalat, katse jne..)
Verkkasin Bellan aluksi todella alas ja pyöreäksi, jotta se lähtisi vertymään hyvin. B oli alkuraveissa tosi hyvä myös vasemmalle, vaikkakin se onkin jäykempi siihen kierrokseen. Laukassa Bella oli superhyvä oikealle, vasemmalle jäi välillä tappelemaan ja jännittymään, mutta tuli hyviä pätkiä.
Verkkailun jälkeen otin siirtymisiä ravista käyntiin jotka meni ihan ok. Huomattiin tässä, kuinka se on todella paljon oikealle kiinni. Bella on kokoajan asettunut ja taipunut oikealle ja karkaa vasemmalta. Vasen ohja on ihan tyhjä, kun taas oikealle se jää painamaan, jolloin minä jään vetämään. Yritettiin suoristaa sitä ja ympyrällä sain aika kivasti sen suoristumaan. Pitäisi vain itse oppia päästämään oikeasta ohjasta irti ja saamaan ponia paremmin tuelle ulko-ohjalle. Ei tehty mitään eritysitä, sillä oli kuuma ja Bellalla on ollut aika rankka leiriviikko takana. Pitää vain treenata kovasti, sillä tämän kuuun loppupuolella pitäisi depytoida heA tallin omissa AA+ harkkakisoissa (aloittelevien aikuisten hyvänmielen harjoituskisat). Mennään tänne sen takia, että saataisiin ratoja alle ja oli pakko mennä A, sillä nämä on nimenomaan aloitteleville ja vaikeustasoa piti meille siis nostaa. Mennään siiis A-merkki ja vaikka nämä onkin ihan vain harjoituskisat, jännittää ihan kamalasti, sillä meillä on tuomarina jälleen Taina (joka tuomaroi meidän ekat koulukisat, jotka meni ihan päin puuta ponin pörhöillessä) ja jännittää, mitähän mieltä hän on meidän menosta :D
Otettiiin vielä lopuksi kuvia, kaikki kuvat on ottanut Pepita.




hanaaa! ainakin sisätakajalka hyvin alla ;) 




apua mikä könötys D:



<3 




pepsin salakuvat level 5/5
Pääsin tiistaina uittoreissulle mukaan! Olin ihan fiiliksissä, sillä mentiin Empun kanssa uittamaan Bellaa. Emppu ratsasti uittopaikalle, uitti hetken, vaihdettiin ja minä ratsastin takaisin. Oli ihan huippukivaa ja Bella käyttäytyi aivan ihanasti (jos ei oteta lukuun vedessä piehtarointia jonka se teki kaksi kertaa :D ) eikä pelännyt edes lehmiä, jotka me jouduttiin ohittamaan. Tunnelmiä tästä reissusta (C) Hanna


heti kun pahin ruoko-kohta oli ohitettu niin heti piehtaroimaan :D 














Loppuviikko onkin sujunut lähinnä töitä tehdessä ja leiriläisten kanssa palloillessa. Tosi mahtava ripariporukka ollut! 10 päivää on mennyt aivan liian nopeaa, kun huomenna pitäisi pikkuset jo saattaa konfirmaatioon ja minä menen kunniavartioon hevosen kanssa, huippukivaa! 
Me myös depytoidaan ensimmäiset alue-estekisat (tosin seuraluokissa, mutta onkos sillä nyt edes väliä) 70 ja 80cm. Eniten jännittää se, kielletäänkö me taas ja se, että miten Bella käyttäytyy kun on isommat kisat kyseessä. Lähtijöitä on ihan järkyttävästi jo pelkissä seuraluokissa, 70cm 21. lähtöä ja 80cm 50. lähtöä. Onneksi mennään molemmissa luokissa aika alussa, niin ei tarvitse ihan hirveästi odottaa. Hui! 
~Anna

2 kommenttia:

  1. Ihania noi uittokuvat, kun ootte niin onnellisen näköisiä! :) Onnea kisoihin!

    VastaaPoista
  2. tosi kiva postaus ja aivan ihania kuvia! :3 ja kisaonnea täältäkin!:)

    VastaaPoista