perjantai 21. marraskuuta 2014

pikaiset kuulumiset

Hei!
Taas on koulu ollut tosi pahasti tiellä, ja mun on pitänyt tehdä miljoona esseetä ja lukea kokeisiin. Mutta selittelyt sikseen.
Viime viikolla en päässyt ollenkaan ratsastamaan, sillä mulla poistettiin viisaudenhammas, joka nyt on sitten tulehtunut eli pitää syödä kahta eri antibioottia, mikä tekee olon tosi tokkuraiseksi ja väsyneeksi. Eli en nyt kyllä ole parhaimmillani, mikä näkyikin torstaina ratsastustunnilla.

Keskiviikkona menin koulua Bellalla ja se oli tosi kiva! Alettiin taas kokoamaan ponia enemmän ja saatiinkin niskaa nostettua etenkin laukassa tosi hyvin. Tehtiin avotaivutuksia ja sulkutaivutuksia, joissa B toimi yllättävän hyvin. Vielä pitää keskittyä omaan istuntaan, joka menee ihan miten sattuu.
En enää oikein muista mitä teimme, mutta teimme Bellan kanssa loppuun A-merkin laukkaosuuden. Eli E:stä vastalaukka oikeaan kierrokseen, H:ssa raviin, C:ssä oikea laukka, R:ssä voltti, josta keskiympyrä keskilaukassa, L:ssä ravi, E-M keskiravia, C:ssä käyntiin, vasemmalle vastalaukka H:ssa, E:ssä raviin, L:ssä oikea laukka, R:ssä voltti, josta keskiympyrä keskilaukassa, H-B harjoituslaukkaa, B:ssä raviin ja G:ssä lopputervehdys. Bella oli aika hyvä koko tehtävän ajan ja laukassa sain hyvin niskan ylös ja keskilaukasta harjoituslaukkaan siirtyminen oli tosi hyvä! Hiltsu sanoi että jos tälläisellä draivilla mennään niin saadaan hyvät pisteet :)




















kirjoittelen huomenissa lisää torstain ratsastuksesta ja huomisesta tonttukulkueesta johon lähden ratsain Gialla :) Sunnnuntaina on sitten koulumestaruuskilpailut, hui!
~Anna

1 kommentti:

  1. Hui, vitsit mä en haluu viisaudenhampaita ikinä! :D Mut hei, tsemppiä sunnuntaille! Hyvin se menee! ;)

    VastaaPoista