keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kouluratsastusta

Hei, siitä on taas niin pitkä aika kun viimeksi kirjoitin, joten paljoa en muista valmennuksista enää.
Keskiviikkona kuitenkin oli kouluvalmennus Bellan kanssa ja Bella oli muuten tosi kiva, mutta vasemmalle se oli välillä aivan kamala! Puri kiinni ohjaan, poikitti takaosaa sisäänpäin eikä taipunut. Mutta saatiin ihan hyviä pätkiä. Tehtiin tunnilla S-kiemuraa pitkien sivujen keskeltä vaihtaen suuntaa ja kiemuran loppuun tehtiin avotaivutusta. Kun alkoi tulla ongelmia vasemman kierroksen kanssa ravissa, laskin kymmeneen ja otin aina vasemmalle mentäessä ravista takaisin käyntiin ja työstin käynnissä kunnes oli hyvä ja nostin uudestaan ravin. Pian pystyin jo mennä ihan ravissa, vaikkei tuntunutkaan ihan niiin hyvälle mitä olisin toivonut. Pitää tuota vasenta kyllä treenata tosi paljon, mutta muuten valmennus meni tosi kivasti ja poni liikkui oikein elastisesti.









<3










my treasure <3 kuvat (C) Noora


Torstaina menin taas Veikolla ja se oli ihan hauska. Muutamat pukit se teki mutta tosi kivasti liikkui ja keveni viime kerrasta aika kivasti kädelle :)
Perjantaina olin Hiltsun mukana alue-estekisoissa Kauhajoella auttelemassa. Koko päivä meni hevosia laittaessa ja kävelyttäessä, mutta oli tosi kivaa ja hienoja ratoja, joskus mekin ;)
Lähdin siinä illalla, kun tultiin takaisin tallille, ajamaan kotiin ja vietin pääsiäisloman kotona. Sääkin suosi ja tuli otettua aurinkoa ja vieläpä paloin. :D

Anteeksi tälläinen pikapostaus, tänään estevalmennus ja toivottavasti saisin kuvaajankin paikalle ;)

~Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti