sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Vähän asiaa tulevasta

Kuten olenkin jo aikaisemmin kirjoitellut, Wippe ontuu eikä siis ole tunneilla eikä valmennuksissa.  Multa siis puuttuu tällä hetkellä valkkuhevonen... Wippe viedään ensi viikolla klinikalle ja toivone että Wippe toipuu ja pääsee pian ilahduttamaan ja kannustamaan jotain toista pientä tyttöä ja auttamaan tätä voittamaan pelkonsa;
kyllä, aion vaihtaa muutenkin valkkuhevosta, sillä olen jo aika iso ponille :( 

Ensi viikolla aion kokeilla ainakin torstain estetunnilla Donnaa ja Donnasta tulee (jos se on sellane mistä tykkään) mun väliaikais-valkkuhevonen, ellei nyt tule muuutamia yllätyksiä, joita oon yrittänyt nyt järjestellä, mutta niiistä sitten vasta kun asiat varmistuvat :) 

Ensi viikolla tosiaan ensin kouluvalmennus ja torstaina estetunti :) Sitä seuravalla eli viikolla 9 mulla on hiihtoloma ja meen koko lomaks kotiin Etelä-Suomeen kotiin. Eli siis sen viikon estevalmennus ja koulutunti jäää pois, mutta ajattelin ottaa ainakin yhden irtotunnin Uotilaan :) ja varmaan tulee jotain kuvia tai vastaavaa. Kaverin heppakin tulee ens viikolla et pääsen sit viikonloppuna sitä katsomaan :) pitäisi käydä myös toisen kaverin heppaa katsomassa ja nähdä kavereita.... jos siis niil on aikaa... tuntuuu et kaikki kaverit vaa on jossai ja kaikil on menoo :/// 

Lisäksi mun hiukset kokee ehkä aika radikaalin muutoksen hiihtolomalla ;))) lisäksi aion tehä pallon muistovideo loppuun hiihtoloman jälkeen :) 

~Anna~

2 kommenttia:

  1. voih, toivon todella että wipellä ei ole mitään vakavempaa :/ ja donna oli kyllä kiva silloin kun sillä leirillä ratsastin :) ja pidän paljonpaljon peukkuja sun puolesta että nuo "muutamat yllätykset" onnistuisi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toivotaan :) ja riippuu enää yhest asiast ;) mäki toivonnnn :3

      Poista